Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rp.dsum.edu.ua/handle/123456789/4071
Назва: Food quality management in the context of Ukraine's food security
Автори: Diatlova, Valentyna
Pikhtirova, Olena
Popov, Artem
Теми: food quality management
security of the national economy
foreign trade
integration into the world economic
Дата публікації: Jun-2021
Видавництво: Donetsk State University of Management
Бібліографічний опис: V. Diatlova, O. Pikhtirova, A. Popov. Food quality management in the context of Ukraine's food security. Internationalization of business: current world trends and Ukrainian realities: Collection of scientific works based on materials of the English-language specialized discourse (Mariupol June 23, 2021). Mariupol: Donetsk State University of Management, 2021. P. 27-33.
Короткий огляд (реферат): The integration of Ukraine into the world economic space sets new requirements for the development of all sectors of the national economy, requires mandatory consideration of modern trends in global markets. The transition to new forms of management in conditions of an imperfect legal framework, the lack of a scientifically based concept of reforms, decrease of the living standards and quality of life have caused a number of dangers and threats not only to stable economic development and its security, including food but also national security.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rp.dsum.edu.ua/handle/123456789/4071
Розташовується у зібраннях:Дятлова Валентина Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021_Diatlova, Pikhtirova, Popov. Food quality management.pdf301.08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.